Startskuddet har lydt!

Patrick Larsen · 23. 06. 2014

RevisorRating er gået online, og revisorer og brugere er så småt begyndt at oprette profiler og anmeldelser. Dette er første skridt på vejen mod, at RevisorRating kan blive den foretrukne markedsplatform for søgen efter og valg af revisor for alle Danmarks tusindvis af selvstændige.

Dette er vores mål, og det kan kun lade sig gøre med din hjælp. Som det gamle ordsprog lyder: Uden mad og drikke duer helten ikke. Vi har brug for aktivitet for at kunne opbygge den nødvendige tillid og ballast, der skal til. Hvis du vil være med til dette, så vil vi til gengæld garantere følgende:

 

Troværdighed, gennemsigtighed og saglighed

Disse tre nøglebegreber, troværdighed, gennemsigtighed og saglighed, er altafgørende for RevisorRatings fremtidige succes, og det er dem, vi stræber efter, skal være de første, du tænker på i forbindelse med RevisorRating. Kun ved at være konsekvente på de tre parametre kan RevisorRating opbygge den nødvendige tillid, der skal til, for at både revisorer og selvstændige vil anvende RevisorRating som et aktivt værktøj.

For at højne vores profil i relation til de tre parametre sikrer vi, at alle bedømmelser er afgivet på et sagligt grundlag, og kontrollerer løbende, om anmelderne har været/er kunde hos den pågældende revisor. Kontrollen foregår gennem krav om fremvisning af købsbevis.

 

Gratis service for både selvstændige og revisorer

RevisorRating er gratis for alle parter at benytte, hvilket er med til at forbedre troværdigheden og gennemsigtigheden for den selvstændige, da der derved ikke er nogen, som kan betale sig til fordele og andre særskilte ydelser.

RevisorRating er derfor gratis at benytte i alle henseender for alle parter!

 

Til sidst er der bare tilbage at sige, at vi håber, at du vil være med til at gøre RevisorRating til den bedste af sin art til gavn for alle landets selvstændige og revisorer.

 

Mange hilsener

Teamet bag RevisorRating

Billy-certificerede revisorer

Tasteriet

København Ø | $

Fakturamanager.dk

Skævinge | $

PK Revision

Odense C | $$

Beierholm – Aarhus

Aarhus N | $$

JM Regnskabsservice

Aarhus C | $

Beierholm - Aarhus

Aarhus N |

VISMA

Herlev | $