Gode råd - blog for revisorer og selvstændige

På vores blog finder du gode råd til både revisorer og selvstændige. Blogindlæggene omhandler derfor alle emner, der vedrører forholdet mellem selvstændig og revisor. Desuden beskriver de, hvordan I sammen kan optimere jeres samarbejde og skabe mest værdi for hinanden.

Hvad er regnskabskravene for selskaber?

FSR - danske revisorer · 23. 03. 2015

Er du i tvivl om, hvilke regnskabskrav der er til dit selskabs regnskab, så kan du i dette blogindlæg blive klogere på, hvilke krav du skal leve op til hvornår. Vi har spurgt FSR (brancheforeningen for godkendte revisorer), hvad standardkravene er for IVS-, ApS- og A/S-selskaber.

Læs indlægget

Registreret eller ikke-registreret revisor - hvad skal man vælge og hvorfor?

FSR - danske revisorer · 23. 03. 2015

Hvornår skal man vælge en registreret revisor? Hvad er forskellen? Og hvorfor skal man vælge en registreret revisor? Dette er de hyppigste spørgsmål, som vi har noteret os, at I sidder med, når I skal vælge mellem at benytte en registreret revisor fremfor en ikke-registret revisor. Vi har derfor spurgt FSR (brancheforeningen for godkendte revisorer i Danmark) om de ikke kunne hjælpe med at besvare disse spørgsmål.

Læs indlægget

Hvad er reglerne for opbevaring af regnskab - få styr på de nye regler gældende fra 1. marts 2015

Patrick Larsen · 13. 12. 2014

Kravene til, hvordan dit regnskabsmateriale skal opbevares, bliver ændret pr. 1. marts 2015. Det er vigtigt, at dit regnskabsprogram lever op til de nye regler, da du i sidste ende er den, som betaler regningen, hvis det ikke er i orden.

Læs indlægget

Revisornævnet – dit værn mod den uansvarlige revisor

Patrick Larsen · 22. 11. 2014

Har du oplevet, at din registrerede eller statsautoriserede revisor ved at være unøjagtig og urimeligt langsom ikke har udvist god skik? I så fald burde du indsende en klage til Revisornævnet om den pågældende, da de er din uafhængige klageinstans.

Læs indlægget

Revisortilsynet - hvem er de og hvad er deres funktion?

Patrick Larsen · 27. 10. 2014

Hvem sikrer, at revisorer opretholder den nødvendige kvalitet og ekspertise? Og hvad bliver revisorerne kontrolleret for? Svaret på det første spørgsmål er Revisortilsynet, og hvad de konkret kontrollerer og gør af nytte for dig som virksomhedsejer eller revisor, vil dette blogindlæg komme ind på.

Læs indlægget

Hvordan udfylder jeg de enkelte rubrikker?

Patrick Larsen · 21. 10. 2014

Rubrikkerne i momsopgørelsen kan give anledning til stor forvirring om, hvad der skal angives, og hvor de forskellige ting skal angives. Jeg har derfor lavet en mini-guide, som gennemgår de forskellige rubrikker og hjælper dig med at få et overblik over, hvordan din egen momsopgørelse skal udfyldes.

Læs indlægget

One Stop Moms - få styr på hvad det betyder for dig og hvordan du håndterer det

Patrick Larsen · 02. 10. 2014

Der er afgørende ændringer på vej for virksomheder, som sælger tele-, tv/radio- og elektroniske ydelser til private kunder i andre EU-lande end Danmark. For dig er det ikke længere nok at indberette en enkelt momsindberetning.

Læs indlægget

Sådan markedsfører du dig som revisor

Patrick Larsen · 03. 09. 2014

Som revisor har du som alle andre selvstændige brug for kunder. Mange kunder kommer gennem netværk og henvisninger fra eksisterende kunder. Men hvis du lige er sprunget ud som selvstændig revisor, eller der ikke kommer nok henvisninger, hvad gør du så?

Læs indlægget

Værdifuld hjælp til kickstart af din virksomhed efter sommerferien

Patrick Larsen · 30. 08. 2014

Uanset om man er revisor, butiksejer eller freelancer, er juli og august sædvanligvis to måneder, hvor ens virksomheds aktivitet når et årligt lavpunkt – med mindre man sælger is på stranden. Man kan derfor hurtigt blive lullet ind i en sommerdvale, som kan være svær at komme ud af igen, hvis man ikke selv gør en aktiv indsats.

Læs indlægget

Startskuddet har lydt!

Patrick Larsen · 23. 06. 2014

RevisorRating er gået online, og revisorer og brugere er så småt begyndt at oprette profiler og anmeldelser. Dette er første skridt på vejen mod, at RevisorRating kan blive den foretrukne markedsplatform for søgen efter og valg af revisor for alle Danmarks tusindvis af selvstændige.

Læs indlægget

Billy-certificerede revisorer

Beierholm – Aarhus

Aarhus N | $$

Fakturamanager.dk

Skævinge | $

VISMA

Herlev | $

PK Revision

Odense C | $$

Beierholm - Aarhus

Aarhus N |

JM Regnskabsservice

Aarhus C | $

Tasteriet

København Ø | $