Fakturamanager.dk

Revisor / bogholder | Skævinge | $ 5.0 fra 3 anmeldelser    

Om Fakturamanager.dk
Fakturamanager.dk er et helt nyt initiativ, der primært henvender sig til små virksomheder, og som sparer dig både tid og penge. Vores team består af iværksættere, der alle har beskæftiget sig med blandt andet revision gennem mange år. Vi klarer både fakturering, bogføring og regnskab, så du kan koncentrere dig fuldt ud om din virksomhed.


Har du benyttet Fakturamanager.dk? Skriv anmeldelse3 anmeldelser
Niels Hansen
24-11-2014
Engageret team

Jeg er hele vejen igennem blevet mødt af et engageret team, som formår at opfylde mine egne og min virksomheds behov.Når der har været tvivlsspørgsmål, er de blevet hurtigt opklaret i et godt samarbejde mellem Fakturamanager og jeg. Servicen er glimrende og det samme er prisen.

Lars
02-11-2014
Fuld valuta for pengene....

Fakturamanager.dk. Top service, vejledning og yderst professionelle. Er absolut pengene værd, og har helt klart fået min virksomheds papirarbejde til, at være både forståeligt og ikke mindst overskueligt, og så ikke mindst til en yderst favorabel pris. Dejligt med en tillidsfuld og lydhør spiller på et ellers til tider uoverskueligt marked.
Helt klart fuld valuta for pengene og mere til her.

Emil
26-10-2014
Helt igennem fantastisk!

Jeg har aldrig før været så tilfreds! Man får virkelig noget for pengene hos Fakturamanager.dk. Og så er servicen bare helt i top! Fakturamanager.dk har en enorm høj standard og formår virkelig at opnå et yderst tilfredsstillende resultat. Bestemt anbefalelsesværdigt.

Få et uforpligtende tilbud.